top of page

TEAM SYNOVIUM

Onze producten worden gebruikt en vertegenwoordigt

door onze succesvolle ambassadeurs in de sport.

Stoeterij Sterrehof synovium

Stoeterij Sterrehof

Kwaliteit staat centraal. Het komt allemaal neer op ons doel: van veulen tot Olympisch paard. Parallel aan dit lange en ambitieuze spoor is onze visie, die de basis vormt voor de manier waarop we ons bedrijf runnen en beheren. Starten van genetisch interessante paarden met een aanzienlijk topsportpotentieel. Om dit talent volledig te laten floreren, creëren we de best mogelijke omgevingscondities, met optimale zorg en beheer. 10 jaar geleden een voorbode en sindsdien een inspiratiebron.

Veronique Swagemakers

Veronique Swagemakers

Ze studeerde in 2004 af aan de Veterinaire Universiteit van Utrecht. Ze was een paar jaar mede-eigenaar van een paardenkliniek in Mol België, gespecialiseerd in paardengeneeskunde. Sinds 2008 bezit zij en haar collega Sebastiaan Donker een dressuurtrainingsstal waar ze met succes veel paarden trainde van jonge leeftijd
tot PSG en inter II niveau. In 2009 begon ze haar eigen praktijk voor paardensportgeneeskunde: Equine Performance Center. De combi van
ruiter & sportdierenarts is perfect.

Katja Tucker-Gever horse instructeur

Katja Tucker-Gevers

Ik ben Katja Tucker-Gevers en samen met Thriller heb ik 7 jaar succesvol internationaal Grand Prix gereden. Samen zijn we ook meerdere jaren lid geweest van het olympisch kader. Inmiddels is Thriller heerlijk aan het genieten van zijn wedstrijdpensioen en mede dankzij de supplementen van Synovium is hij nog topfit!
Ondertussen train ik thuis natuurlijk heel erg intensief om weer terug aan de top te komen!

Anouk Frieling Synovium Paard

Anouk Frieling

Ik ben Anouk Frieling en ben sinds december 2022 werkzaam als nutritionist en vertegenwoordiger bij Synovium.
Vanaf jongs af aan heb ik een passie
voor paarden en de hippische sector.
Door de passie voor de hippische sector en de interesse om van deze passie mijn werk te maken, ben ik begonnen met de opleiding dier – en veehouderij aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Na het afronden van de Bachelor dier – en veehouderij, in 2020, ben ik begonnen aan de master Equine Sciences aan Aberystwyth University in Wales om
meer specifieke kennis, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, op te doen, voornamelijk op het gebied van paardenvoeding. In 2021 heb ik deze master succesvol afgerond en ben ik afgestudeerd. Na mijn studie in Wales heb ik een jaar werkervaring opgedaan als paardenvoeding deskundige in Engeland. Daarna ben ik teruggekomen naar Nederland en ben sindsdien werkzaam bij Synovium.

Denise wilson

Denise Wilson

Showjumper Denise Wilson verhuisde in 2016 naar Europa na een reeks internationale successen, waaronder het winnen van de 3 * Bromont Grand Prix en het vertegenwoordigen van de Verenigde Staten op de Nations Cup in Lissabon, 2015. Ze heeft een track record van het produceren van topklasse paarden van de leeftijdsklassen tot Grand Prix-niveau. Fantastico B, Big Bang Des Genets (Alex Duffy), Catuso (Darragh Kenny) en Galous (Hayley Waters) kwamen allemaal door haar stallen DenBlue. Na eerder bij Stephex Stables en voor Pieter Devos te hebben gewerkt, is Denise nu gevestigd in Weert, Nederland, met een reeks kwaliteitspaarden waarmee ze regelmatig concurreert op het Europese circuit.

Marc Houtzager

Marc Houtzager

Marc Houtzager en Julia Kayser zijn eigenaren van springstal Stal Houtzager-Kayser. Sinds 2000 is Stal Houtzager-Kayser gelegen aan de Holtrustweg in Rouveen, Nederland.


In 2012 werd de bouw van ons nieuwe stalcomplex voltooid. De grote opening werd gevierd in oktober 2012 samen met de viering van de zilveren medaille die Marc won op de Olympische Spelen van 2012 in Londen met het Nederlandse springteam.

Karim El Zoghby

Karim El Zoghby

Karim heeft door de jaren heen zichzelf een "vet en solide" imago in de ring op zowel nationaal als internationaal niveau gevormd. Hij is momenteel gevestigd in zijn eigen professionele springtuin in Velp, Nederland. Karim's internationale springcarrière die Egypte vertegenwoordigt, omvat; individuele zilveren medaille in de Mediterrane Spelen Almería 2002, individuele en team zilveren medailles in de Pan-Arabische spelen in 2007, winnende meerdere 4 * Grand Prixs 'laatste op Dinard 2015 & 5 * Grand Prixs' laatste op Al Ain 2016, strijdend in vier Wereld Paardensportspellen; Jerez 2002 - Aken 2006 - Kentucky 2010 - Normandië 2014, strijdend in drie Olympische Spelen; Beijing 2008 - Londen 2012 - Rio 2016.

bottom of page