top of page

VERZENDEN EN RETOURNEREN

Wij verzenden meestal binnen 3 tot 5 werkdagen.

 

U kunt retourneren naar:

Synovium

Achterweteringseweg 18

3738 MA MAARTENSDIJK

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Vetmarx B.V.

Nieuweweg 19, Koetshuis

3612 NB Tienhoven

info@synovium.nl

+31 30 7470111

We willen open en transparant zijn over welke persoonlijke informatie we verzamelen en hoe we die informatie gebruiken. Om te voldoen aan de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), hebben we ons privacybeleid aangepast. De AVG treedt in werking op 25 mei 2018 en is ontworpen om uw privacy beter te beschermen.

Synovium verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: - verwerking van uw betaling (bestelling) - verzending van onze nieuwsbrief - u kunt ons bellen of e-mailen als dit nodig is voor de levering van onze diensten - om u te informeren over wijzigingen in onze diensten en producten - om u de mogelijkheid te bieden om een ​​account aan te maken voor de ledensectie op de website of om u te registreren voor de nieuwsbrieven.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de door ons verwerkte persoonsgegevens: - voor- en achternaam van de opgegeven contactpersoon - adres en woonplaats (voor leveringsopdrachten) - e-mailadres (sen) - IP-adres (bij bezoek aan de website) * - internetbrowser en apparaattype (bij bezoek aan de website)

 

- Locatie-informatie (bij bezoek aan de website).

 

Algemene bezoekersgegevens worden vastgelegd op de website, inclusief het IP-adres van uw computer en het tijdstip van ophalen, evenals de gegevens die uw browser verzendt. Deze gegevens worden gebruikt om bezoekers- en klikgedrag op de website te analyseren. Synovium gebruikt deze informatie uitsluitend om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. De website van gebruikt een betrouwbaar SSL-certificaat om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens niet in verkeerde handen vallen.

Synovium deelt uw persoonlijke gegevens niet met derden. Synovium bewaart uw persoonlijke gegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot beoordeling, correctie of verwijdering sturen naar info@synovium.eu

 

Tienhoven, 2020

 

U kunt hier klikken om direct de Algemene voorwaarden te bekijken.
 

bottom of page