top of page
Untitled design (6).png

OVER SYNOVIUM

Mission Statement

Synovium’s missie is om paarden de hoogst behaalbare resultaten te laten bereiken middels ondersteuning van kwalitatief hoogwaardige voedingsadditieven. Al onze producten worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek omtrent paardenvoeding en de positieve effecten op de gezondheid, het welzijn en de prestaties door het gebruik van supplementen. Onze producten zijn daarom een onmisbare aanvulling die voldoen aan de hoge eisen van een passend dieet en kwalitatief hoogwaardig voer.

 

De naam 'Synovium'

Synovium® is de naam voor gewrichtsvloeistof. De binnenkant van een gezond gewricht staat voor zuiverheid en puurheid. Ditzelfde streven wij na met Synovium®. De gewrichten zijn een belangrijke spil waar het bij het paard en de atleet om draait. Synovium® streeft dit na door aan de individuele behoefte van zowel nutriënten als vitaminen, aminozuren, mineralen en daarnaast ook de verzorging voor het paard te voldoen. Synovium® is succesvol door de producten te baseren op wetenschappelijke onderzoeken. Ontwikkeling van producten op grond van de basale fysiologie van het paard en denken vanuit de ontwikkeling van het moderne paard en wat wij als ruiters van onze paarden verlangen vandaag de dag, maakt dat de Synovium® additieven er toe doen. Sterker nog dat ze onmisbaar zijn.
 

Synovium® kan uw paard(en) daadwerkelijk verder brengen in uw discipline van de paardensport en de nodige ondersteuning bieden.

Syn betekent ‘weg’, novum betekent ‘nieuw’.


SYNOVIUM® staat voor een nieuwe aanpak naar optimale prestaties en verzorging van uw paard.

 

Het paard als Individu

Net als u, weet Synovium® dat ieder paard anders is. Goed voer is van groot belang, maar kan natuurlijk nooit volledig in de individuele behoefte van het paard of de atleet voorzien. Hiervoor zijn juist specifiek geformuleerde voedingssupplementen van groot belang. Synovium® onderzoekt het paard en kijkt naar haar atletisch vermogen. Zo wordt met de juiste additieven de best mogelijke prestatie behaald. Door de wetenschappelijke basis wordt er ook gekeken naar het bieden van ondersteuning bij verschillende processen in het lichaam en hebben de supplementen een effect op de gezondheid en het welzijn van het paard. Hierdoor zijn de supplementen uiterst geschikt voor ieder individueel paard in de sport maar ook voor het recreatie paard dat de nodige ondersteuning vereist.

 

Wetenschappelijke basis

Synovium® gaat niet over één nacht ijs. Alle producten worden uitvoerig wetenschappelijk getest; eerst in het laboratorium en vervolgens in de verschillende disciplines van de paardensport. In de rensport waar vooral gezondheid, fitheid, snelheid en uithoudingsvermogen voorop staan. Maar ook in de de spring-, dressuur- en eventingsport waar met name kracht en souplesse geboden is. Daarnaast zijn de voedingssupplementen van Synovium ook zeer geschikt voor het recreatie paard en bieden de supplementen de mogelijkheid om het paard te voorzien van kwalitatief hoogwaardig uitgebalanceerd dieet. De supplementen bieden ook lichamelijke ondersteuning ter optimalisatie van het welzijn en de gezondheid van het recreatie paard. 

 

Betaalbare kwaliteit

De productie van Synovium® vindt plaats onder GMP(+). Dit label mag alleen gebruikt worden als de productiefaciliteit onder toezicht staat van de Europese overheid. Dit label wordt jaarlijks opnieuw gecontroleerd. Bij de ontwikkeling van de producten gaat Synovium® terug naar de basis van de fysiologie. Door juist te kiezen voor de zuiverste additieven en trademark items van o.a. Alltech is de aanpak van het basale probleem mogelijk en scheelt dit uiteindelijk in de portemonnee.

bottom of page