top of page
myobuilder synovium en andere voedingssupplementen.jpg

OVER ONS

Mission Statement

Sportpaarden hun doelen laten bereiken door middel van kwalitatief hoogwaardige voedingsadditieven. Al onze producten worden ondersteund door tientallen jaren van wetenschap over voeding bij sportpaarden. Onze producten moeten voldoen aan hoge eisen voor voeding en energiebehoeften van sportpaarden.

 

Synovium de naam

Synovium® is de naam voor gewrichtsvloeistof. De binnenkant van een gezond gewricht staat voor zuiverheid en puurheid. Ditzelfde streven wij na met Synovium®. De gewrichten zijn een belangrijke spil waar het bij paard en atleet om draait. Synovium® is dat voor de individuele behoefte aan nutriënten als vitaminen, aminozuren, mineralen en daarnaast ook de verzorging voor het paard. Synovium® is succesvol door al haar producten te baseren op wetenschappelijk onderzoek. Ontwikkeling van producten op grond van de basale fysiologie van het paard en denken vanuit de ontwikkeling van het moderne sportpaard en wat wij als ruiters van onze paarden verlangen vandaag de dag, maakt dat de Synovium® additieven er toe doen. Sterker nog dat ze onmisbaar zijn.
Synovium® kan uw paard(en) daadwerkelijk verder brengen in uw discipline van paardensport.

Syn betekent ‘weg’, novum betekent ‘nieuw’.

SYNOVIUM® staat voor een nieuwe aanpak naar optimale prestaties en verzorging van uw paard.

 

Het paard als Individu

Net als u weet Synovium® dat ieder paard anders is. Goed voer is van groot belang, maar kan natuurlijk nooit volledig in de individuele behoefte van het paard of de atleet voorzien. Hiervoor zijn juist specifieke voedingsmiddelen van groot belang. Synovium® onderzoekt het paard en kijkt naar haar atletisch vermogen. Zo wordt met de juiste additieven de best mogelijke prestatie behaald.

 

Wetenschappelijke basis

Synovium® gaat niet over één nacht ijs. Alle producten worden uitvoerig wetenschappelijk getest; eerst in het laboratorium en vervolgens in de verschillende disciplines van de paardensport. In de rensport waar vooral gezondheid, fitheid, snelheid en uithoudingsvermogen voorop staan. Maar ook in de de spring-, dressuur- en eventingsport waar met name kracht en souplesse geboden is.

 

Betaalbare kwaliteit

De productie van Synovium® vindt plaats onder GMP(+). Dit label mag alleen gevoerd worden als de productiefaciliteit onder toezicht staat van de Europese overheid. Dit label wordt jaarlijks opnieuw gecontroleerd. Bij de ontwikkeling van haar producten gaat Synovium® terug naar de basis van de fysiologie. Door juist te kiezen voor voor de zuiverste additieven en trademark items van oa Alltech is de aanpak van het basale probleem mogelijk en scheelt dit uiteindelijk in de portemonnee.

bottom of page